Tippek

Tippek

3+1 Tipp a sikeres esküvői filmhez!

1. Tipp: Legyetek körültekintőek Pároddal!

Szánjatok egy kis időt Pároddal arra, hogy rátaláljatok böngészőtökben a stílusra és a szakemberre, aki az általatok elképzelt esküvő filmet készíti el!

Lessétek meg munkáit saját weblapján, nézzétek meg, gyárt-e összefoglaló kisfilmeket, amellyel megszületik az első őszinte benyomásotok leendő filmvarázslótokról és sokkal átfogóbb képet ad munkastílusáról, mint egy szimpla, feltöltött teljes tartalmú esküvő videó!

Megszámlálhatatlan esküvő videós kínálja szolgáltatásait, akik valójában nagyobb hangsúlyt fektetnek az anyagi javakra és a mennyiségre, mindeközben feledésbe merül az egyedi, személyre szabott esküvőfilmek gyártása.

Ne feledjétek: Nincs egyforma esküvő!

2. Tipp: Legyetek barátok operatőrötökkel!

Találkozzatok, vagy beszéljetek telefonon és ismerjétek meg videós-jelölteteket! Fontos, hogy ne a Nagy napon eszméljetek rá, hogy ki is az operatőrötök és milyen technikai felszereltséggel dolgozik.

Megismerkedés után már megszűnik a feszültség és elfelejtitek, hogy forog a kamera, egyszerűen önmagatok lehettek esküvőtök minden pillanatában.

Hiszen: Rólatok szól és nem a videósról!


3. Tipp: Bizalom

Egy megbízható szakember mindig írásba foglalja azt, amit megígér megrendelőinek (filmhossz és határidő betartása, az operatőri megjelenése, stb.).

Írjatok mindig szerződést, amely mindkét fél számára fontos és a kölcsönös bizalom jelképe!

Real storyboard (@gerocsbalazs) által megosztott bejegyzés,

+ 1 Tipp

Ha minőségi filmmel szeretnétek később nosztalgiázni, akkor elengedhetetlen lépés a modern technikai eszközökkel rendelkező operatőr választása. A drón, a kameramozgató eszközök és a további minőséget növelő, egyedi technikák alkalmazása minden esküvőnél nagy siker. Motivált és lelkes operatőrként számos filmkészítés során megtanultam, hogy az élményt maximálisan visszaadó esküvőfilm csak úgy születik, ha a szolgáltatásom:

  • kívánságkosár: rugalmas és az egyedi igényekhez alkalmazkodik;
  • kapcsolatteremtő;
  • minőség-orientált;
  • modern technikai eszközökkel felszerelt.
  • A Ti esküvőtökről szól!

 

eskuvo2

Esküvői filmek Menyaszony szemszögéből


Hogy miért is fontos a sikeres filmkészítés?

Tovább
eskuvo3

Esküvői filmek készítése


Tedd egyszerűbbé az esküvőszervezés filmezési részét!

Tovább