Menyasszony szemszögéből

Menyasszony szemszögéből

Csapj le a Te időpontodra mielőbb!
De miért is?

Real storyboard (@gerocsbalazs) által megosztott bejegyzés,

Az esküvőd az egyetlen olyan mérföldkő az életedben, amelynél – a dátumkitűzéstől egészen az Egybekelés ünneplésének utolsó pillanatáig – a valaha talán legtöbb időt, energiát, érzelmet, anyagi forrást nem kímélve mindent megtesztek Vőlegényeddel azért, hogy még a legapróbb részletek – beleértve a dekorszalvéta megfelelő hajtását is – a legjobban sikerüljenek.

Amikor elérkezik a várva várt nap, boldogan látod, hogy igenis megérte. Csupa öröm vesz körül, tündökölsz kifejezetten erre az alkalomra készült sminked, frizurád és életed legszebb ruhájának harmóniájában.

Érzed, hogy most már készen állsz a Nagy pillanatra, nyílik az ajtó, szíved kalimpál, minden tekintet Rád szegeződik. Sugárzol, látod, hogy gyönyörűséged ismét hatalmába ejti a csak Rád váró Szerelmedet. Cikázó gondolataid eltűnnek és csak a Titeket körülvevő családotok és barátaitokból áradó meghittséget és boldogságot élvezed Férjeddel.

Egy életre szóló, érzelem- és élménydús eseményt éltek át, barátodból Férj válik, Férjednek Felesége leszel, ha tehetnéd, újra és újra átélnéd.

Ne szalaszd el azt a lehetőséget, hogy családoddal, barátaiddal közösen, vagy kettesben Pároddal felidézzétek esküvőtök minden pillanatát minőségi filmmel!


Felelevenítenéd, vagy nosztalgiázni szeretnél kettesben Pároddal? Családodnak, barátaidnak kedveskednél a Rólatok készült szuper esküvői filmmel? Megosztanád köreidben vagy világgá kürtölnéd filmeddel, hogy igenis létezik tökéletes esküvő?

Az esküvőszezon ismét az ajtó előtt áll,
az időpontok fogynak!

További információ: info@gerocsbalazs.hu

eskuvo3

Esküvői filmek készítése


Tedd egyszerűbbé az esküvőszervezés filmezési részét!

Tovább
eskuvo

3+1 Tipp a sikeres esküvői filmhez


Ha minőségi filmmel szeretnétek később nosztalgiázni, felidézni esküvőtök minden pillanatát:

Tovább